About Serensis

Praktijk Serensis opende haar deuren voor het eerst in april 2014 als internationaal organisatieadviesbureau en coachingspraktijk met een focus op samenwerking binnen en tussen teams in commerciële organisaties. Serensis is gebouwd op de fundering van meer dan 25 jaar werken met mensen in een internationale context.

Het Vredespaleis, Den Haag
foto Digi Khmer

De naam Serensis is een combinatie van de Engelse woorden Serenity en Psychosynthesis. Sereniteit is een universeel begrip dat zich niet volledig laat vertalen met woorden als ‘gemoedsrust’, of ‘kalmte’. Psychosynthese is een integratieve psychotherapeutische benadering ontwikkeld in de 1960’s vanuit zowel oosterse filosofische-, als westerse psychologische tradities.

De praktijk is gevestigd in het prachtige Den Haag. Consulten kunnen echter op verschillende locaties en manieren plaats vinden: in Het Coachhuis (landelijk), on-line via Skype of FaceTime, telefonisch, of desgewenst zelfs bij u thuis waar mogelijk. De voorkeur gaat altijd uit naar face-to-face sessies voor optimale effectiviteit.

Wat mensen zeggen…

Dank voor je hulp en al het vertrouwen dat je me hebt gegeven”

Cliënte, 2018

Dank voor al je zorg en liefde waarmee ik voel dat je met helpt. Het is zeer waardevol voor me”

Coachee 2020

Inez invites you to go deeper than you might have done before. It’s not easy”

Client 2019