Corona

Ook zolang de Corona maatregelen van kracht zijn blijft de praktijk open om mensen in geestelijke nood te helpen en om lopende (en nieuwe) therapie trajecten te ondersteunen. Het vergt wel enige creatieve aanpassingen maar dat schept ook weer mogelijkheden. Uiteraard met inachtneming van overheids- en -RIVM maatregelen om tenminste 1.5m afstand te bewaren. Sessies zijn wel iets ingekort tot maximaal 60 minuten.

IMG_1158

We maken volop gebruik van de locatie van de praktijk tijdens het prachtige lenteweer. Gesprekstherapie en individuele opstellingen kunnen in de beschutte tuin plaatsvinden, in de schaduw van de uitbundig bloeiende monumentale iep.    Wandeltherapie in de, aan de praktijk grenzende Nieuwe Scheveningse Bosjes of het Hubertusduin biedt mogelijkheid voor lichaamswerk en ademhalingsoefeningen. We maken geen fysiek contact en clienten wordt verzocht wegwerp handschoenen te dragen tijdens sessies. Deze zullen u worden verstrekt bij aankomst.

On-line therapie en opstellingen zijn ook mogelijk via een beveiligde videolink. Hiermee voldoet de praktijk aan de privacy voorwaarden en AVG wetgeving. Alle kennismakingsgesprekken worden momenteel uitsluitend via deze beveiligde videolink gedaan.

Uiteraard geldt steeds: neem uzelf en anderen in acht. Ga niet naar buiten als het niet hoeft, en zeker niet als u of een huisgenoot ziek is. Maar zorg ook voor uw gezondheid en uw welzijn. Frisse lucht en menselijk contact zijn basis voorwaarden. Misschien is juist nu wel de tijd om in gesprek te gaan met een coach of therapeut. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande link.