Welkom!

Welkom bij Serensis – praktijk voor psychosociale therapie en business coaching in Den Haag. Hier kunnen (jong-) volwassenen, professionals en ouderen terecht met hulpvragen in leven en werk. Praktijk Serensis biedt rust en aandacht voor uw vraagstukken en heeft als hoofddoelstelling u te ondersteunen bij het (terug) vinden van uw eigen zelf-helend vermogen.

Praktijk Serensis werkt vanuit de Psychosynthese benadering. Hierbij kijken we naar de hele mens, niet alleen de klacht. Zonodig beschouwen we ook het familie- of organisatie systeem. Deze manier van werken biedt de cliënt duurzame handvatten om huidige en toekomstige levensuitdagingen beter te kunnen dragen.

Mijn naam is Inez Blankestijn, ik ben gediplomeerd psychosociaal therapeut en oprichter van Praktijk Serensis. Ook heb ik 25 jaar leiderschapservaring in het internationale bedrijfsleven. Mijn benadering is oplossingsgericht, intuïtief, praktisch én volledig individueel afgestemd op uw behoeften als cliënt. Ik werk niet met protocollen, wachtlijsten of uurtarieven maar bied u de aandacht die u nodig heeft voor een begeleiding op maat.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie via het contact formulier hieronder.

Contact

nl_NL
en_GB nl_NL
%d bloggers liken dit: