Pricing

Het werken met een coach of therapeut is een investering in uzelf, uw eigen groeiproces. Welke professional u ook kiest is hierin slechts een begeleider of gids. Trajecten worden slechts deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering, de zorgverzekering dekt dus niet de volledige kosten.

De tarieven van persoonlijke coaching, counseling, en therapie trajecten zijn uiteenlopend omdat de wijze van begeleiden zeer verschillend is. Tijdens een coachingstraject werken we met een specifieke hulpvraag en doelstelling, en consulten worden doorgaans per uur berekend. Counseling en therapie gaat dieper in op onderliggende patronen en consulten kunnen langer of korter duren. Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Vaak is er echter een mogelijkheid om een externe coach via uw werkgever aan te stellen als onderdeel van uw professionele ontwikkeling.

Overeenkomst

Bij aanvang van ieder traject wordt een overeenkomst opgesteld met daarin afspraken over het aantal sessies, het verloop ervan en evaluatie momenten. Deze kan eventueel tussentijds worden bijgesteld. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en blijven we 'on track' met uw doelstellingen of behandeling.

Tarieven

Counseling en therapie kunnen (deels) vergoed worden via een aanvullende verzekering. Dit verschilt per zorgverzekeraar, raadpleeg dus eerst uw zorgverzekeraar. Sessies worden per keer in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.

Counseling, coaching, en therapie zijn uiteraard ook particulier te regelen en dit kan u in sommige omstandigheden meer vrijheid bieden.

Tarief coaching particulier: € 110.00 ex. BTW; Tarief psychotherapie € 85.00 incl. BTW